SEOnieuws.com, een gloednieuw platform voor en door SEO specialisten!

Begin Februari heb ik SEOnieuws.com gelanceerd, een gloednieuw platform voor en door SEO specialisten! Je kunt er terecht voor het laatste nieuws uit de SEO wereld in het Nederlands en toegespitst op de Nederlandstalige markt.

seonieuws.comIn eerste instantie ga ik vooral zelf schrijven, maar ik wil het op termijn verder uitbouwen met goede Gastbloggers.

Andere SEO en Marketing professionals mogen straks dus ook meedoen.

Enkele zeer competente mensen hebben al interesse getoond, dus dat komt vast wel in orde. Ik heb er dan ook heel veel zin in!

Wat is het doel van SEOnieuws.com

SEOnieuws.com wil het leven van SEO professionals makkelijker maken door hen het belangrijkste SEO nieuws in hapklare brokken toe te dienen. Het onderhouden van je SEO kennis is namelijk best wel een tijdrovende bezigheid. Het is natuurlijk een sector van constante veranderingen, en die moet je wel een beetje in de gaten blijven houden.

SEO is de laatste jaren aan een flinke opmars bezig. Het vakgebied wordt steeds bekender. De sector is zich in een snel tempo aan het professionaliseren. Alleen was er nog steeds geen degelijke Nederlandstalige nieuwswebsite over SEO. Ik vond dat daar wel eens verandering in mocht komen.
(Er zijn trouwens wel een paar goede sites maar voor hen is SEO niet de hoofdzaak. Dus dat is toch nog anders vind ik dan.)

Er zijn natuurlijk wél een hoop slechte websites over SEO. En daardoor er is ook een heleboel desinformatie te vinden over SEO op het internet. Je kunt niet zomaar alles geloven wat je leest. En dat is moeilijk voor de beginners. Ik weet zelf ook nog goed hoe moeilijk en tijdrovend het was (in het begin) om de goede en slechte bronnen van elkaar te onderscheiden.

Met SEOnieuws.com wil ik daar graag verandering in brengen. Ik wil zorgen dat dit makkelijker wordt, zowel voor professionals als voor leken. Als mensen ooit denken: “Het staat op SEOnieuws.com dus dan zal het wel kloppen”, dan heb ik mijn doel bereikt.

Nieuwsgierig geworden? Go check it out on www.seonieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *