Snel inzetbare SEO Expert dankzij goede HTML/PHP kennis

Ben je op zoek naar een goede én snel inzetbare SEO Expert? Ben je het ‘heen-en-weer gemail’ over de SEO op je site helemaal zat? Dan zit je hier helemaal goed. Ik heb niet alleen ontzettend veel kennis over SEO, maar ook de nodige technische skills achter de hand om zeer zelfstandig te kunnen werken.

P1140408Zelf ben ik ooit begonnen als webdesigner en ontwikkelaar. Ik heb dus een goede kennis van HTML/CSS/JS, PHP en bijna alle soorten CMS. Daardoor kan ik heel complete en snelle optimalisatie’s op je site uitvoeren.

Ik ga zelfs zo ver dat ik lekker in de PHP code van je site ga rommelen als daar iets mee te winnen valt, want ik ben ook een ervaren PHP programmeur. zo kan ik je site dus optimaliseren tot in het kleinste hoekje.

En je hebt meteen ook een hoop minder ‘heen-en-weer gemail’. Dat scheelt qua kosten en je krijgt zo natuurlijk ook betere en snellere resultaten. Mocht je toevallig een meertalige website hebben, ik kan ook goed Frans en Engels.

Als interesse hebt of vragen mag je altijd vrijblijvend contact met me opnemen. Ik help je graag verder.